Custom Search

marți, 25 mai 2010

PREDICTII ASTRALE 2010





Multi dintre cei care deschid acum, cu nerabdare si curiozitate, paginile de internet ce-si propun sa anticipeze evenimentele lui 2010, sunt convinsa ca isi doresc sa creada despre perioada ce vine, ca este una salvatoare si miraculoasa. Nu sunt putini cei care si-au vazut visele naruite si au fost inghititi de acest val al schimbarilor mondiale, insa chiar si intr-un moment de cumpana, frumusetea vietii este daruita de gasirea portitei pe care Dumnezeu o ofera fiecarui om, fara exceptie. Orbirea sau blocajul in fata unei oportunitati nu sunt determinate decat de manifestarea in mai mare masura a pacatelor noastre, oricare ar fi ele dintre cele sapte, in detrimentul virtutilor sau, de ce nu, de slabiciunea noastra in fata manipularii fortelor oculte de pretutindeni.

2010 nu este un an mai bun sau mai rau ca alti ani, doar ca are in sine 3 particulariati:
-este extrem de bogat in aspecte astrale dinamice, ceea ce nu este rau, atat vreme cat situatia nu mai stagneaza, asa cum s-a intamplat pana acum, ci lucrurile se pun in miscare si evolueaza spre noi dimensiuni, provocatoare, puternice, riscante, dar cu potential.
-face parte din ciclul ultimilor ani de dinaintea lui 2012, in care suntem puternic obligati sa ne trezim si fiecare sa inteleaga ce vrea din asta, determinand un soi de insomnie in masa, la propiu si la figurat, o tendinta de constienta alerta in care nici nu ne prea putem permite sa vedem raul de langa noi si sa nu tragem o concluzie sau sa nu incercam sa facem ceva in sensul asta, fie ca suntem implicati, fie ca nu.
-este anul unui anume tip de mantuire colectiva, un soi de preselectie pentru etapa imediat urmatoare, in care se produce un demarcaj clar intre cei care au reusit pana acum sau cei care nu vor trece linia, din pricina incapacitatii de a fi prezenti in acel punct salvator al destinului lor, datorita intarzierii intuitive si absentei intelegerii spirituale.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu